Дитячо-юнацький журнал

У цьому році редакція журналу-газети для школярів «Сузір'я», як ніколи раніше, порадувала своїх читачів – підготувала і видала аж шість номерів!

 


gazeta suzirya 2013 1

Журнал-газета «СУЗІР'Я» 2013 №1

ВИКАЧАТИ

Перший номер відкривається поетичними вітаннями з Новим роком Наталії Боднарчук, м. Париж і Ангеліни Оборіної, м. Львів. Довідуємося також, як відзначають Новий рік в Україні та світі.

І на цей раз Наталія Боднарчук, м. Париж, порадувала нас новими віршами, які опубліковані у рубриці «Із поетичного зошита».

Ініціатори та організатори Всеукраїнської рятувальної і благочинної місії нагадують про порятунок пташок у холодну і голодну для них зиму.

Про «Карпатську ватру» у Мукачівському відділенні МАЛіЖ, яка відбулася за ініціативи голови відділення МАЛіЖ Магдалини Фенцик, розповідається у її фоторепортажі.

Стартувала у майбутнє Ганна Кінаш, активна учасниця і володарка гран-прі у номінації «Поезія» нашого фестивалю, учениця Міжгірської ЗОШ. Вона обрана віце-президентом Закарпатського обласного учнівського парламенту. Цією приємною новиною ділиться із читачами Марина Гримут, методист Міжгірського районного будинку дитячої та юнацької творчості.

Міст творчого єднання «МАЛіЖ – Польща, Чехія – Німеччина» проклали юні і дорослі артисти Радивилівщини.

Наталія Боднарчук і Інна Матаржук, спецкори Паризького відділення МАЛіЖ, інформують про незабутню зустріч в Парижі з відомими українськими письменниками.

 

gazeta suzirya 2013 2 3

Журнал-газета «СУЗІР'Я» 2013 №2-3

ВИКАЧАТИ

Спеціальний випуск №2-3 презентує творчі здобутки маліжан Одеського відділення МАЛіЖ, а також інтерв'ю із президентом міжнародного фестивального руху «Дитяче сяйво» Владиславом Гінценгером.

На завершальній сторінці – цікава зустріч і співрозмова з Барбарою Лапкою, керівником відділу культури міськради м. Перемишля (Польща).

 

gazeta suzirya 2013 4 5

Журнал-газета «СУЗІР'Я» 2013 №4-5

ВИКАЧАТИ

У спецвипуску №4-5 – презентація творчих здобутків керівників та вихованців Сонячнодолинської організації МАЛіЖ АР Крим. У фотонарисі Ніни Острейко «Ми кримські діти – квіти українського віночка» розповідається про витоки творчої праці дітей різних народів і національностей на Кримському півострові.

Змістовною є поетична сторінка Зареми Нусретової: «МАЛіЖ і Сонячна Долина – моєї України перлина!».

У тому, що МАЛіЖ дає знання й натхнення, глибоко переконана Емінетотай Куртасанова, яка розповідає про це у своїй публікації «Мій батько Крим, а мати – Сонячна Долина!»

Яскравим і змістовним, на завершальній сторінці, є і фотовернісаж маліжан Криму.

 

gazeta suzirya 2013 6 7

Журнал-газета «СУЗІР'Я» 2013 №6-7

ВИКАЧАТИ

№6-7, який за дорученням редакції підготувала Олена Мостова, розповідає про організаційну і творчу діяльність єдиного в Україні і Європі Міжнародного фестивалю «Дитяче сяйво».

 

gazeta suzirya 2013 9

Журнал-газета «СУЗІР'Я» 2013 №9 (рос. мовою)

ВИКАЧАТИ

Спеціальний, другий випуск №-9 про Міжнародний фестиваль «Дитяче сяйво», який підготувала до друку Юлія Круть.

 

gazeta suzirya 2013 10

Журнал-газета «СУЗІР'Я» 2013 №10

ВИКАЧАТИ

Спеціальний випуск №10, присвячений Міжнародному фестивалю юних талантів «Рекітське сузіря – 2013», підготовлений до друку редакційним та авторським колективом.

 

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі