Новини і події

poltawa widizd siemacha

Після семиденної творчої поїздки, яку для переможців Міжнародного фестивалю юних талантів  організувало  співтовариство “SIEMACHA”, п’ятеро юних художників та їх супроводжуючі викладачі: Ірина Шрамко та Ірина Пашинська комфортабельним автобусом вирушили з Кракова до Полтави.

ДИВИТИСЯ

poltawa widizd 1

Щасливих українських екскурсантів на міському автобусному вокзалі проводжали: Ірена Кручек, виконавча директорка “SIEMACHA”, Василь Тарчинець, ректор МАЛіЖ зі своєю дружиною Валентиною. Вони побажали дітям і дорослим щасливої дороги і висловили надію, що скоро закінчиться ненависна, кровопролитна війна в Україні і польські школярі разом з вчителями здійснять екскурсію до Полтави, а також візьмуть участь у наступному, XX ювілейному, міжнародному фестивалі юних талантів «Рекітське сузір’я-2023», який відбуватиметься на Закарпатті у мальовничому селищі міського типу Міжгір’я.

Буквально за кілька хвилин до від’їзду  полтавців  з Кракова, автор цих рядків записав на відео враження від поїздки Ірини Шрамко.

На моє прохання монтаж відео зроблено Антоніною Фодор. Дякую їй за технічну допомогу і співпрацю на творчій нині МАЛіЖ!

Василь ТАРЧИНЕЦЬ,
ректор МАЛіЖ

Коментарі  

rektor-malig
0 #3 rektor-malig 27.11.2022, 16:18
Цитую 1mg16noL8ALs12345:
Дякуємо за таку чудову можливість прогулятися вулицями Кракова! :D

Таку можливість отримала група полтавських школярів за чудові малюнки представлені на конкурс Міжнародного фестивалю у Кракові. Вітаю!
1mg16noL8ALs12345
+2 #2 1mg16noL8ALs12345 27.11.2022, 16:13
Дякуємо за таку чудову можливість прогулятися вулицями Кракова! :D
shturman-inter
+4 #1 shturman-inter 01.09.2022, 10:37
Швидко промайнув час, проведений юними художниками Полтави. Вражень від зустрічей і захоплюючих подорожей залишилося на все життя. Нових вам творчих відкриттів і подорожей!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі