Новини і події

a irena krutsek

Головою філії МАЛіЖ у м. Кракові (Республіка Польща) за наказом ректора МАЛіЖ призначено Ірину Кручек (Irena Kruczek). На неї покладено усі організаційно-творчі питання, пов'язані із діяльніcтю філії МАЛіЖ.

Відповідно до Статуту МАЛіЖ Ірина Кручек отримає службове посвідчення, прескарту і членський значок.

За активну творчу працю, упродовж двох років, Ірину Кручек нагороджено медаллю Міжнародної академії літератури і журналістики за творчість і благодійність.

У цей важкий для України час, Ірина Кручек додає чималих зусиль для допомоги українцям, які тимчасово знаходяться у Кракові й потребують всебічної підтримки, особливо інваліди, діти та їх матері. За сприяння Ірини Кручек багато українських школярів навчаються у школах м. Кракова, а матері отримують консультативну допомогу, вкрай необхідний одяг, взуття, їжу і продукти харчування.

У мирний час Ірина Кручек неодноразово побувала у Львові, а також знаходилася на лікуванні у курортному Трускавці. Мріє, що війна в України завершиться перемогою і вона знову може побувати на Україні у багатьох містах. Коло українських друзів для доброї і співчутливої до людського болю людини значно розширилося.

А ще, Ірина любить українські пісні, слухає їх з великим захопленням і радістю. Улюбленою для неї у цей час стала пісня «Боже Великий Єдиний».

Запрошуємо Вас, дорога Ірино, послухати ще раз цю пісню на нашому вебпорталі.

МАЛіЖ_Інформ

Коментарі  

Ангеліна Оборіна
+1 #6 Ангеліна Оборіна 22.03.2022, 07:04
За інформацією нашого ректора, уже два роки заочно знаю Іринe Кручек. Рада тому, що її призначено головою філії МАЛіЖ у Кракові.
Вітаю і бажаю творчих і організаційних успіхів, мрію коли ми зустрінемося в Україні на нашому Міжнародному фестивалі юних талантів "Рекітське сузір'я"
ВалентинаТарчинець
+3 #5 ВалентинаТарчинець 17.03.2022, 08:24
Про вашу натхненну організаційно-т ворчу працю знаю уже упродовж двох років. Щиросердно вітаю вас із призначенням головою філії МАЛіЖ в Кракові, а також отриманою відзнакою -медалі МАЛіЖ. Бажаю вам понад усе міцного здоров'я, миру, щастя і нових успіхів у роботі із обдарованими школярами і студентами чудово польського міста Кракова.
vlad-tarchynets
+3 #4 vlad-tarchynets 16.03.2022, 20:41
Також вітаю вас і бажаю доброї праці на благо дітей. :-)
taras2504
+3 #3 taras2504 16.03.2022, 17:40
Вітаємо і бажаємо плідної праці!
seyyub1967
+3 #2 seyyub1967 16.03.2022, 17:18
Sevimli Ukrayna var olsun!
shturman-inter
+3 #1 shturman-inter 16.03.2022, 14:08
Редакція і адміністрація веб-порталу МАЛіЖ вітає пані Ірину Кручек із призначенням головою філії МАЛіЖ в Кракові і бажає їй успіхів у роботі з юними талантами Кракова.

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі