Новини і події

noutbok podarunokk

Наприкінці грудня редакція і адміністрація веб-порталу МАЛіЖ звернулася із проханням передати до нашої редакції вживаний ноутбук для роботи коментатора-оглядача сайту Марії Іллівни Галащук. Ця інформація була розташована і у соціальних мережах. Її прочитало чимало людей, але майже ніхто не відгукнувся. Та все ж, як кажуть світ не без добрих людей. Зарадили цьому наставники творчої юні, жінка з чоловіком, обоє пенсіонери! Вони купили доволі потужний, вживаний ноутбук, для учительки української мови і літератури Марії Іллівни Галащук.

Коли почула вона про таку приємну новину – розплакалася жінка. І є від чого – у молоді роки залишилася без чоловіка, додалося і нове лихо – помер її син Володимир – єдина надія матері. Двоє дочек живуть у інших місцях, але завжди навідуються і допомагають чим можуть.

Марія Іллівна чудовий учитель-наставник, захоплюється поезією і прозою із шкільних років, деякі її твори уже були опубліковані на веб-порталі МАЛіЖ, більшість на особистій сторінці авторки у Фейсбуці.

Сподіваємося, що незабаром зможемо прочитати коментарі нашої колеги під авторськими творами на маліжанському сайті.

Мріє учителька заснувати і літературно-мистецьку студію, до якої прагне залучити творчих дітей навколишніх сіл з Новоселицею, колишньому Міжгірському районі, тепер Хустському.

Думаємо, що такий проект Марія Іллівна Галащук втілить у життя найближчим часом.

МАЛіЖ_Інформ

Коментарі  

Оксана12
0 #2 Оксана12 24.01.2022, 14:48
Дуже приємно читати таку звістку.
taras2504
+3 #1 taras2504 12.01.2022, 14:21
Молодці!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі