Новини і події

prezentazija wastar

Сьогодні, 29 листопада, в стінах Слов'янської ЗОШ №8, відділенні МАЛіЖ відбулося чергове засідання, на якому презентували книгу ректора МАЛіЖ, письменника, заслуженого журналіста України Василя Тарчинця «Життєві перехрестя».

prezentazija wastartsines

Автор книги заочно, поділився з нами своїми життєвими напрацюваннями, набутим досвідом.

Сподіваємося, багатьом ця книга стане в пригоді, бо тут дуже багато різноманітних форм і жанрів творів, тем і труднощів, що виникали на життєвому і творчому шляху відомого українського журналіста і письменника.

Пропонуємо Вам віртуально завітати на нашу зустріч!

Прес-центр Слов'янського відділення МАЛіЖ

Коментарі  

Ісаєвич
+7 #4 Ісаєвич 05.12.2021, 15:20
Нова книга нашого ректора, Тарчинця Василя Федоровича, ЖИТТЄВІ ПЕРЕХРЕСТЯ" є своєрідним баченням новітньої історії в авторському ракурсі у конкретному часі, у конкретних місцях подій.
Ця книга, впевнений, є і буде настільною книгою для, зокрема, верховинських учнів, вчителів; впевнений, для студентів-журна лістів, початківців літературної творчості, для любителів художньої літератури.... Бо тут є все: біографічна проза, історія космонавтики, нариси автора з конкретними життєвими фактами про конкретних видатних, відомих і простих людей. Тут приємно бачити численну кількість унікальних фотографій, які наочно підтверджують чи доповнюють сказане автором.
А ще тут можна дізнатися про дітище Тарчинця Василя Федоровичи, про МАЛіЖ, від його створення до проведення Міжнародних фестивалів "Рекітське сузір'я"... І, як пише автор, "Справжньою творчою школою для дистанційного навчання є міжшкільний літературно-мис тецький веб-портал "Міжнародна Академія літератури і журналістики", заснованого у 2010 році та реорганізованог о в 2019 році.
Щиро радію і вітаю Василя Федоровича з виходом в світ художньо-публіц истичної документальної книги "ЖИТТЄВІ ПЕРЕХРЕСТЯ", бажаю подальшого творчого натхнення на здійснення ще не однієї творчої задумки.
Приємно константувати, що я, у деякій частині діяльності МАЛіЖУ, брав посильну практичну участь і бачив з середини той титанічний труд, який припав на долю РЕКТОРА ТАРЧИНЦЯ ВАСИЛЯ ФЕДОРОВИЧА.
rektor-malig
+8 #3 rektor-malig 30.11.2021, 15:34
Маркіяне, дякую тобі за визначення подальших презентацій, низка яких відбудеться в онлайн під назвою: "Запитайте у автора книги".
markrk21
+9 #2 markrk21 30.11.2021, 11:56
Вітаю з презентацією.Пе вен, їх буде чимало!
rektor-malig
+7 #1 rektor-malig 29.11.2021, 16:27
Дякую директору школи і керівнику Слов'янського відділення МАЛіЖ Світлані Валентинівні Дєлєскє за презентацію моєї книги "Життєві перехрестя" і відгуки про неї.

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі