Новини і події

misko stroin zasluzeni artusty

Це почесне звання здобули на XVIII Міжнародному фестивалі юних талантів «Рекітське сузір'я – 2021» його ведучі, почесні професорки МАЛіЖ Строїн Лариса Анатоліївна та її колега Мішко Тетяна Петрівна.

У процесі підготовки та проведення фестивалю вони виявляли активність та ініціативу, вперше за всю історію діяльності МАЛіЖ під час проведення урочистої церемонії відкриття фестивалю підняли в мукачівському замку «Паланок» Державний Прапор України, Європейського Союзу й Міжнародної академії літератури і журналістики.

Винахідливі ведучі проводили відеозйомку на кількох локаціях. І ясна річ, що відеотрансляції нашого фестивалю подивилися тисячі відвідувачів веб-ресурсу МАЛіЖ, який у рейтингу сайтів позашкільної роботи тоді був на першому місці.

Варто наголосити, що й наразі займає ключові позиції і не поступається четвертим місцем серед медіа-ресурсів роботи зі школярами.

Відповідно до Статуту МАЛіЖ та Положенню про Міжнародний фестиваль юних талантів «Рекітське сузір'я» і наказу ректора МАЛіЖ Тарчинця Василя Федоровичу ведучим цьогорічного фестивалю професоркам МАЛіЖ Строїн Ларисі Анатоліївні та її колезі Мішко Тетяні Петрівні присвоєно високе почесне звання – «Заслужених артисток Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я – 2021».

Незабаром їм будуть урочисто вручені заслужені відзнаки.

Сердечно вітаємо наших колег і бажаємо міцного карпатського здоров'я, невичерпної енергії в роботі із обдарованими особистостями, які є членами МАЛіЖ і щороку беруть участь у Міжнародному фестивалі юних талантів «Рекітське сузір'я».

МАЛіЖ_Інформ

Коментарі  

markrk21
+3 #3 markrk21 24.09.2021, 16:45
Вітаю з присвоєнням почесних звань!
buchek_olha
+3 #2 buchek_olha 23.09.2021, 16:35
Вітаємо!!!!
rektor-malig
+4 #1 rektor-malig 22.09.2021, 11:39
Дякую за вашу волонтерську і вкрай необхідну роботу з дітьми задля розкриття Богом даних талантів.Бажаю вам подальших успіхів у творчості і житті.

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі