Новини і події

ukraina swjato

24 серпня наша країна відзначає ювілей – 30-річчя незалежності, а за день до цього величного свята відбудеться ще одне – День Державного Прапора України. Синьо-жовте знамено буде піднято у всіх населених пунктах України, дипломатичних представництвах багатьох країн світу.

Ці два величні свята урочисто відзначають юні літератори і митці – вихованці Міжнародної академії літератури і журналістики, які не вперше презентують свої творчі доробки і беруть участь у конкурсах Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я». Цьогоріч, за карантинних обмежень, проводився в онлайн. Але це не завадило конкурсантам Фестивалю оволодіти новими висотами у 13-ти номінаціях, а кращим із кращих отримати гран-прі, здобути лауреатські звання, стати дипломантами і переможцями Фестивалю.

Ні на мить не вщухає творча праця юних поетів, прозаїків, журналістів, митців фото і малюнку, науковців, етнографів, кіно і відеомитців, виконавців авторської пісні і танцюристів. Вони мають чудову нагоду – щоразу розташовувати свої творчі доробки на Міжнародному порталі для дітей та юнацтва «Міжнародна академія літератури і журналістики». У цих творах діти всієї України та зарубіжжя з любовю пишуть про рідну землю і намагаються зберегти у своїх душах усе найкраще, що було здобуто для них старшим поколінням. Мусимо чесно сказати, що адміністрування, технічний супровід і дизайн нашого веб-порталу потребує коштів. Маємо велику надію, що у цьому нам можуть допомогти усі хто зацікавлений у розквіті юних талантів України, яка у дорослих і дітей одна, одна як мати і наша ненька Україна.

Щиросердно вітаю усіх моїх юних колег та їх родини із всенародними і великими святами – Днем Державного Прапора України і ювілеєм – 30-ю річницею незалежності України.

Бажаю понад усе безмежної любові до України, міцного здоров'я, щастя, миру, достатку, успіхів у навчанні і творчості, активної участі у громадській діяльності на благо України.

Слава Україні та її юним талантам!

Василь ТАРЧИНЕЦЬ, ректор Міжнародної академії
літератури і журналістики, письменник,
заслужений журналіст України

БОЖЕ ВЕЛИКИЙ, СВЯТИЙ І ЄДИНИЙ – НАМ УКРАЇНУ І МИР ЗБЕРЕЖИ!

bogban kiev

Коментарі  

admin-malig
+6 #4 admin-malig 23.08.2021, 14:24
Слов'янський осередок МАЛіЖ вітає з Днем Державного Прапора
та 30-ою річницею Незалежності України!

Ці свята символізують єдність, гордість та велику відповідальніст ь за майбутнє.
Здобувши незалежність, ми заявили про себе як про велику націю, варту зайняти гідне місце у світовій спільноті. Ми горді тим, що ми українці. Ми любимо свою мову, свою культуру, традиції, які будемо передавати своїм нащадкам.
Бажаємо миру в країні і в душі, міцного здоров’я, добробуту, невичерпної енергії і впевненості у власних силах, а найголовніше – єднання заради досягнення найзаповітнішог о – процвітання України!
markrk21
+6 #3 markrk21 23.08.2021, 10:42
Вітаю з Днем Незалежності України! Слава Україні! Героям Слава!
seyyub1967
+7 #2 seyyub1967 22.08.2021, 17:23
Поздравляем!
rektor-malig
+8 #1 rektor-malig 22.08.2021, 16:50
Дорогі мої юні й дорослі колеги, чекаємо Ваших коментарів, вітань, поетичних прозових творів, малюнків, які залюбки опублікуємо на нашому сайті.
З Днем народження, рідна Україно!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі