Новини і події

konsulat konsyl

Нещодавно Василь Тарчинець, ректор МАЛіЖ звернувся з офіційним листом до Елізи Дзвонкєвіч Генерального Консула Республіки Польща у Львові, щодо партнерства Генконсульства Польща і Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я».

Днями, отримали лист ось такого змісту:

«Шановні Пані та Панове!

Я радий повідомити Вас, що Генеральне Консульство Республіки Польща у Львові візьме почесний патронат над Міжнародним фестивалем юних талантів «Рекітське сузір'я»

З повагою, Станіслав Бобко».

konsulat polska

До листа було додано також логотип Генконсульства Польща, який можемо використовувати у електронних та друкованих засобах нашої Академії, а також на різноманітних заходах.

Є надія, що подальша спільна робота, яку здійснюють координатори проекту «Україна і Польща»: Станіслав Дурис і Мар'ян Тарчинець збагатиться новими формами роботи.

Щороку до нашого фестивалю приєднуються школярі з Польщі, зокрема, дитячий ансамбль пісні і танцю «Іскерки» м. Бжеща. За рішенням керівництва МАЛіЖ цей мистецький колектив прийнято колективним членом Міжнародної академії літератури і журналістики, а його учасники зараховані до нашої Академії. Вони отримають членські посвідчення, значки і прес-карти.

За узгодженням сторін у Львові, відбудеться урочиста посвята польських школярів у маліжани. У цій урочистій церемонії візьме участь польська спільнота, а також запрошуємо до участі у визначній події Генеральне Консульства Республіки Польща.

Заплановано також проведення українсько-польської творчої місії: «Дай руку, друже!». Вона проводитиметься у польських школах, що діють в Україні, а також навчальних закладах Польщі. У рамках цього заходу відбудеться конкурс і відбірковий тур для участі учнів та школярів польської діаспори в Україні, а також школярів та студентів Польщі у наступному XIX Міжнародному фестивалі юних талантів «Рекітське сузір'я – 2022».

МАЛіЖ_Інформ

Коментарі  

burdun_beata
+4 #4 burdun_beata 19.07.2021, 17:17
Вітаю з партнерством!
Emin2010
+6 #3 Emin2010 17.07.2021, 20:01
Uğurlu olsun inşaallah
markrk21
+8 #2 markrk21 17.07.2021, 06:12
Добре мати добрих партнерів - надійних та щирих друзів!
admin-malig
+5 #1 admin-malig 16.07.2021, 16:43
Приємна новина. Завдячуємо за підтримку юних обдарувань Генеральному Консульству Республіки Польща у Львові в особі Генерального Консула Елізи Дзвонкєвіч.

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі