Новини і події

mal sramkomalunok saitu

У цьому році премію Андрія Бокотея за малюнки, які були розташовані на сайті МАЛіЖ, виборола майстерня викладача Ірини Шрамко Полтавської дитячої художньої школи.

Твори подані у розділі «Вернісаж» і розташовані у «Галереї дитячих малюнків» високо оцінили відвідувачі сайту, а також редакція та адміністрація веб-порталу Міжнародної академії літератури і журналістики.

Разом із медаллю та посвідченням до неї, майстерня викладача Ірини Шрамко, отримає колективну премію у розмірі 1000 гривень.

Художньо-мистецька премія Андрія Бокотея у номінації «Малюнок» була заснована у 2020 р. Міжнародним Центром впровадження програм ЮНЕСКО, громадською організацією «Міжнародна академія літератури і журналістики» та Андрієм Бокотеєм, всесвітньо відомим митцем, лауреатом Шевченківської премії, академіком, координатором «Галереї дитячих малюнків» на веб-ресурсі Міжнародної академії літератури і журналістики.

У 2020 році ця премія, за дорученням її фундатора, була вручена юній полтавській художниці Анні Квасневській.

МАЛіЖ_Інформ

Коментарі  

markrk21
0 #3 markrk21 27.06.2021, 09:34
Ви вже стали переможцями. Головне - взяти участь! Вами пишатимуться!
Ірина
0 #2 Ірина 24.06.2021, 14:11
Щиро вдячні! Радіємо! Обов'язково використаємо премію на благо наших учнів! Пишаємось такою викою оцінкою МАЛІЖу нашої творчої праці!!!
Для учнів Полтавської дитячої художньої школи ця висока нагорода буде поштовхом до праці й подальших звершень. Дитячі мрії збуваються в МАЛІЖ!!!
rektor-malig
0 #1 rektor-malig 24.06.2021, 13:16
Вітаємо юних художників і викладача Ірину Шрамко із визначною подією, бажаємо активної участі у цьогорічному XVIII Міжнародному фестивалі юних талантів "Рекітське сузір'я-2021" і подальших перемог!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі