Новини і події

now proekt

Без минулого, немає майбутнього. Є у нашій творчій роботі і минуле й майбутнє. У архівних редакційних папках давно зберігаються випуски літературно-мистецького журналу-газети для школярів «Сузір'я». Ось і вирішила редакція загальнодержавного, літературно-художнього журналу для дітей на юнацтва «Країна талантів» розташувати на сайті МАЛіЖ усі попередні  випуски журналу-газети «Сузір’я», які видавались у світ із 2008 року.

На шпальтах маліжанського видання друкували свої твори зовсім юні тоді ще автори, які давно закінчили школу і здобули обрані ними професії. Нині вони уже цілком дорослі люди.

Сподіваємося, що їм буде цікаво переглянути сторінки газети того часу й подивитися і оцінити твори, а може й прочитати їх своїм діткам.

Багато цікаво і корисного почерпнуть для себе керівники відділень, філій і осередків МАЛіЖ разом зі своїми вихованцями.

За дорученням ректора МАЛіЖ Василя Тарчинця, адміністратор і дизайнер нашого сайту Олеся Алферова довший час працювала над створенням нового розділу «Архів газет».

Зовсім мало часу залишилося до того, коли на сайті МАЛіЖ символічно перетнемо стрічку і відкриємо новий проект-архів газети.

В добрий час!

МАЛіЖ_Інформ

Коментарі  

Emin2010
+1 #3 Emin2010 02.06.2021, 17:34
Щасти
markrk21
+1 #2 markrk21 01.06.2021, 17:08
Як це важливо! Як це потрібно!
rektor-malig
+2 #1 rektor-malig 01.06.2021, 16:36
Велика робота зроблена щодо збереження архіву наших газет. Пройде ще небагато років і хтось із маліжан візьметься за написання наукової праці і захистить докторську дисертацію. Бажаю успіхів, дорогі юні колеги!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі