Новини і події

wisme festuwal

Cкладється так, що і цього року ми не поїдемо в Міжгір'я на XVIII Міжнародний фестиваль юних талантів «Рекітське сузір'я – 2021», підготовка до якого продовжується.

Фестиваль, як і у минулому році, відбудеться дистаційно. Урочисту церемонію відкриття XVIII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я – 2021» заплановано провести 7 липня о 10.30. Тематичне гасло фестивалю: «Сонце у небі, веселкою сяй з усім нам здоров'я і сили додай!».

wisim fest

Конкурсанти змагатимуться у 13 номінаціях, детальна інформація на сайті МАЛіЖ у розділі «Міжнародний фестиваль юних талантів «Рекітське сузір'я». Учасники фестивалю із особливими потребами змагатимуться у окремій категорії.

Керівництво МАЛіЖ прийняло рішення змінити форму реєстрації і надсилання творів, все це буде відбуватися у електронному форматі. Відтак, усі бажаючі можуть взяти участь у нашому фестивалі.

Журі також гідно оцінить активну творчу діяльність на сайті МАЛіЖ, публікації творів у всеукраїнському журналі для дітей та юнацтва «Країна талантів», інших друкованих та електронних засобах масової інформації.

Усі бажаючі можуть здійснити відео екскурсії, які розташовані на сайті МАЛіЖ у фестивальному розділі.

Найближчим часом на нашому сайті буде опублікована програма фестивалю, інформація про голів журі, інші цікаві, корисні і приємні новини для учасників та гостей нашого фестивалю.

Прес-служба Міжнародної академії
літератури і журналістики

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі