Новини і події

sloviansk pryjm estafetu

На МАЛіЖанському вітрильнику почуваємося вільно, бо відчуваємо дружню підтримку, розуміння, щирість.

Тримаємо курс до «Країни талантів».

Пишаємося тим, що учні й учителі Слов'янської ЗОШ №8 уже п'ять років є членами Міжнародної академії літератури і журналістики. Ювілейним заходам присвячено головну статтю нашого розділу. На фотографіях – виступи маліжан з презентацією власних творчих доробків, урочисте вручення посвідчень новим членам творчої спільноти.

Натхненно працювали майстри пензля. У номері представлені роботи Анастасії Величко, Івана Голубицького, Івана Кожухова, Анастасії Кавецької, Марі-Ніколь Ткаченко, Марії Альохіної, Ксенії Магули, Ірини Шавша: від реалістичних пейзажів до дивовижних фантастичних тварин, від дитячих мрій до дорослого філософського бачення світу, від глибокої задуми до щирого сміху.

Майбутні фотохудожники бачили великі дрібниці, помічали дивовижне у метушні життя, споглядали безмежжя у навколишньому. Свої роботи в цій номінації представили: Олександра Кошечкіна, яка дуже полюбляє дивитися на небо, Тетяна Казимирова, яка вміє зупинити прекрасну мить, Катерина Гончаренко, яка вміщує на знімках різні аспекти життя.

У поетичному слові Ксенії Магули переосмислено творчість видатних митців українського слова, показано бажання примножувати національні традиції.

Прозові твори вражають своєю життєвою філософією й мудрістю. Автори (Ірина Шавша, Ірина Кошечкіна) звертають увагу на стосунки між людьми, особливості свідомості, самооцінки, уміння жити в злагоді з собою та оточенням.

Підставляємо парус вітрам творчості й наснаги, оптимізму й краси. Через фотооб'єктив бачимо незвичайне в буденному, олівцем і фарбами урізноманітнюємо життя, силою слова гуртуємо небайдужих заради щасливого майбуття.

Ми разом зможемо подолати життєві шторми, тримати курс на творчість, досягти берегів Успіху.

Світлана Дєлєскє,
голова відділення МАЛіЖ м. Слов'янськ

Коментарі  

rektor-malig
+3 #2 rektor-malig 20.02.2021, 17:10
У кожному огляді видно, які твори будуть опубліковані у цьому номері, а ще маємо чудову можливість довідатися чим живуть маліжани кожного відділення, що їх радує і турбує. Такий міст творчості відкриває нам широку дорогу до літературної майстерності.
Це ми бачимо на огляді творів, які підготувала Світлана Валентинівна Дєлєскє.
Мельничук
+6 #1 Мельничук 19.02.2021, 22:10
Майстерно написання оповідь. Так, цікаво! От, перечитую декілька разів і смакую слова, вирази, словосполучення , фрази. Так, цікаво написано. Шедеврально! Успіхів Вам Друзі Маліжани!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі