Новини і події

iwano frankiwsk

Перейнявши творчу естафету від полтавців, маліжани Івано-Франківського відділення-філії МАЛіЖ відповідально підійши до подачі своїх доробків.

Цікава добірка творів третього номеру журналу «Країна талантів», де діти Франківщини працювали в різних жанрах – вірші, статті, оповідання, аналітичні кореспонденції, малюнки, публіцистичні твори, які розташувані на 7-ми сторінках всеукраїнського літературно-художнього видання.

В журналі опубліковано твори 13-ти юних авторів маліжан, а також поезія керівника відділення Катерини Говери та аналітична стаття заступника керівника Марисі Томашевської.

Приємністю є участь сестер Онищук Наталії та Ангеліни, що дебютували в цьому номері журналу у віршованому жанрі.

Юна дівчинка-маліжанка – Божена Дражук розкрилася по новому і опублікувала свої малюнки, вірш та коротке оповідання про нове захоплення в темі «космос».

У надісланих творах авторів журналу «Країна талантів» своїми думками поділились Дарія Чумакова, Ангеліна Струк, Міла Боцюн, Маргарита Гладун, Каріна Кіндрат, Люба Плав'юк, Марк Томашевський.

За спостереженням голови філії Катерини Говери, Івано-Франківські маліжани стараються, працюють у різних жанрах: малюнку, поезії і творчого письма.

Очікуємо твори юних літераторів, журналістів і митців з різних відділень МАЛіЖ, що будуть опубліковані у наступному номері вседержавного, маліжанського художньо-мистецького видання для дітей та юнацтва. Сподіваємося побачити твори маліжан Азербайджану, Франції, Сполучених Штатів Америки, Польщі та інших країн.

Творчу естафету передаємо Cлов'янському відділенню МАЛіЖ у Донецькій області.

Хай щастить Вам усім друзі-маліжани!

Прес-служба Міжнародної академії
літератури і журналістики

Коментарі  

СвітланаДєлєскє
+1 #3 СвітланаДєлєскє 14.02.2021, 10:30
НАЙПЕРШЕ! Дякую Штурману за відновлення входу на сайт. Рада, що маліжани у Франції виявляють ініціативу і творчість. Просто - молодці!
markrk21
+3 #2 markrk21 10.02.2021, 18:17
Маліжани завжди у творчому піднесенні!
shturman-inter
+3 #1 shturman-inter 10.02.2021, 15:50
Творчу естафету передаємо Cлов'янському відділенню МАЛіЖ у Донецькій області.
Сторінки юних авторів Донеччини уже на верстці. Скоро будуть готові.Чекайте!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі