Новини і події

odesa mukolais

До редакції нашого сайту продовжують надходити вітання з Днем святого Миколая. Щойно ми отримали відеовітання від Одеського обласного відділення МАЛіЖ, яке підготували маліжани Юлія Помукчинська та її сестричка Єлізавета Помукчинська. (Керівник Марія Іллівна Войтик).

 

У цей чудовий радісний день, наповнений романтикою і казковою загадковістю бажаємо усім відвідувачам нашого сайту доброго здоров'я, гарного настрою, успіхів у житті і роботі.

Висловлюємо слова щирої подяки керівникам відділень і філій МАЛіЖ, а особливо, президенту нашого Фестивалю - Андрію Андрійовичу Шекеті за перераховані кошти для технічної підтримки сайту.

Щомісяця, Андрій Андрійович перераховує 900 грн за наставників маліжан, які не можуть це зробити за своїх низьких матеріальних статків. Дякуємо ще раз людині з добрим сердцем і розумінням складної ситуації.

Детальна інформація, як завжди, буде опублікована на головній сторінці сайту у рубриці «Допомогти нам!»

Запрошуємо Вас переглянути відеовітання з Днем святого Миколая від маліжан Одещини.

Не забудьте написати коментарі, поділитися враженнями від переглянутого відео, підтримати юних відеоаматорів МАЛіЖ у їх творчій праці.

Ми чекаємо від усіх передноворічні вітання-побажання у віршах, малюнках, прозі, на відео, які розташуємо на нашому веб-ресурсі.

Через кілька днів ви отримаєте другий номер нашого журналу «КРАЇНА ТАЛАНТІВ». Твори до наступного 3-го номера слід надіслати не пізніше 20 лютого.

Щасти Вам, любі дітки!

ДИВИТИСЬ

Прес-служба Міжнародної академії
літератури і журналістики

Коментарі  

markrk21
+1 #2 markrk21 21.12.2020, 14:41
Зі святом Миколая!
rektor-malig
+2 #1 rektor-malig 19.12.2020, 17:06
Редакція нашого сайту дякую за відеовітання Одеського обласного відділення МАЛіЖ, яке підготували маліжани Юлія Помукчинська та її сестричка Єлізавета Помукчинська.( Керівник Марія Іллівна Войтик).
Ми вітаємо і Вас з Днем святого Миколая. Щасти Вам у житті і творчості, добра і миру на нашій благословенній Богом Землі!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі