Новини і події

zow michakwity zowniry

Михайлу Васильовичу ЖОВНІРУ - Директору Департаменту МАЛіЖ зв’язків із південними областями України, голові виконавчого комітету Теплодарської міської ради, депутату Одеської обласної та Теплодарської міської ради минулих скликань.

zowmer teplodar

Дуже добру, чуйну, порядну, надійну і комунікабельну людину Михайла Васильовича Жовніра, директора Департаменту МАЛіЖ зв’язків із південними областями України, голову виконавчого комітету Теплодарської міської ради, депутата Одеської обласної та Теплодарської міської ради минулих скликань, сердечно вітаємо з чудовим ювілеєм - 55-річчям з Дня народженя!

Нехай щирість нашої вдячності за все Вами зроблене для дітей зігріває Ваше добре серце, дає сили, а любов ближніх приносить радість.

Сторінки Вашої біографії сповнені нарисами років, які Ви присвятили натхненному служінню рідній Батьківщині, юним талантам України та зарубіжжя.

Нехай Ваш невичерпний потенціал та ентузіазм завжди мають достатнє поле для роботи і громадської діяльності, а віра у власні сили і міцне здоров’я стануть для Вас досягненням для нових звершень і висот!

У День Вашого чудового ювілею хочеться побаждати здійснення Ваших мрій, міцного карпатського здоров'я, щастя, шани від людей, тепла і родинного затишку, благополуччя і достатку, Божої ласки і опіки на Многая літа.

З роси Вам і води, дорогий наш ювіляре, Михайле Васильовичу!

zown irm

Ось і загорілась ювілейна свічка
У вас на теплодарськім святковім столі.
Роки пропливали, як бурхлива річка,
А ви працювали на рідній землі.

З вдячністю сьогодні усі вас вітають.
Хай любов’ю й сонцем повниться душа.
Вдячні маліжани хай вас надихають
І талант дитячий завжди потіша.

Хай цвітуть чудові для вас завжди квіти.
Спасибі за поміч, за ваше добро.
Повік не забудуть про вас наші діти.
Хай не висихає і наше перо.

Доземний Вам уклін і шана від усіх керівників та вихованців Міжнародної академії літератури і журналістики, Міжнародного Центру впровадження програм ЮНЕСКО і Міжнародного Центру «Місія Миру».

З повагою
Василь ТАРЧИНЕЦЬ, ректор МАЛіЖ, письменник, Заслужений журналіст України, головний редактор Всеукраїнського літературно-мистецького журналу для дітей та юнацтва "КРАЇНА ТАЛАНТІВ".

ДИВИТИСЬ

zown irl

Шановний Михайло Васильович, щиро вітаємо Вас з Вашим прекрасним ЮВІЛЕЄМ!

Бажаємо щиро усього доволі:
Здоров' міцного, щасливої долі,
Мирного неба, любові, тепла,
Приємних днів, достатку і добра.

Успіху, бадьорості й завзяття,
Щоб на фестиваль у Закарпаття
Поїхали і Ви разом із нами,
Щоб ми пишалися там Вами!

Члени Теплодарського міського відділення ГО "МАЛіЖ"

 


Cьогодні відзначає ювілей і день народження Наталія Богданівна ДИМІЦЬКА – голова Сколівського відділення МАЛіЖ. Бажаємо Вам, Наталіє Богданівно, успіхів в роботі і громадській діяльності задля розкриття творчості юних талантів.

nat dumizkanat dumiz

Ми високо цінуємо Вашу наполегливу працю на освітянській і творчій ниві, активну участь у підготовці та проведенні Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекеітське сузір’я», до участі у якому залучаєте школярів і студентів із багатьох країн.

Насправді Ви є генератором новиїх ідей, які знаходять своє втілення в інноваційних проектах МАЛіЖ, зокрема у діяльності філії МАЛіЖ у Азербайджані, із якою за моїм дорученням, зійснюєте співпрацю.

Зичимо Вам, Наталіє Богданівно, міцного здоров’я, миру, достатку, родинного щастя і тепла на Многія літа.

Нехай доля прихильною буде до Вас повсякчас!

З повагою
Василь ТАРЧИНЕЦЬ, ректор МАЛіЖ, письменник, Заслужений журналіст України, головний редактор Всеукраїнського літературно-мистецького журналу для дітей та юнацтва "КРАЇНА ТАЛАНТІВ"

Коментарі  

buchek_olha
0 #2 buchek_olha 23.11.2020, 21:17
Щиро вітаємо ювілярів!
markrk21
+2 #1 markrk21 19.11.2020, 10:06
Найщиріші вітання!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі