Бібліотека дитячих творів
1 1 1 1 1 (2 голосів)

Нам випала можливість жити у двадцять першому столітті: столітті винаходів, технологій, що уособлюють слово “сучасність”. Мені завжди було цікаво, як би відреагували люди вікторіанської епохи на наше повсякденне життя? Відверто кажучи, деколи й сама дивуюся йому.

Одним із найцікавіших факторів вважаю музеї, у яких можна побувати онлайн! Сьогодні я мала можливість “відвідати” один із них –  музей метеликів. Хоча за назвою здалося, що там тільки ці чудові крилаті, але насправді тур представляє як метеликів, так і жуків, і павуків. Від маленьких мотилів – до великих, від небезпечних плазунів – до звичайних. Цілий світ по той бік екрана мого ноутбука.

Безперечно, просто споглядати комах чи тварин за склом було б не так цікаво, тому автори туру зробили обрамлення за допомогою метеликів: темно- синіх, блакитних, білих, фіолетових та чорних кольорів.

Найбільше, як на мене, імпонує те, що представлено дуже багато видів метеликів. Навіть прикраси, що нагадують крилатих за формою! І хоча тур складається лише з однієї кімнати, асортимент комах вражає. 

Якщо ж ви відвідаєте його так само, як і я, – за допомогою інтернету, то також матимете змогу прочитати опис кожного експонату, переглянути його якісне фото, а це, безперечно, зробить ознайомлення зі світом тварин легшим.

Цей музей (Музей метеликів | Музейний Портал (museum-portal.com) нагадує мені велику й розмаїту колекцію, самих метеликів там більше 1000. Будучи в Києві, я обов’язково завітаю до нього, аби поглянути на цю красу в реальності. І вам також раджу це зробити, якщо хочете безпечно та спокійно подивитися і на павучків!

Коментарі  

balagura-t
+3 #3 balagura-t 14.03.2023, 16:54
Мрію і я побувати в такому музеї, Катрусю!
Ісаєвич
+3 #2 Ісаєвич 12.03.2023, 23:15
Цікава інформаційна довідка
shturman-inter
+2 #1 shturman-inter 11.03.2023, 13:31
Авторка запрошує відвідати музей метеликів. Це не є реклама!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

Коментарі