Бібліотека дитячих творів
1 1 1 1 1 (2 голосів)

Ми споконвічно вільний народ. Це читаємо між рядків кожного нашого письменника та між ребер кожного нашого захисника. Емоційні гойдалки набирають швидкості, але ти молодчина. Нарощуй силу. Я захоплююся, бо в тобі вмістилося стільки різних почуттів. Відповідальності. Кожен із вас зараз – фрагмент величезного організму на ім‘я Україна. Тож, якщо тобі соромно, знай: ти саме там, де маєш бути. Якщо тобі боляче, знай: ти людина. Якщо ти рятуєш своє життя або життя близьких, знай: ти робиш правильно. Якщо ти підтримуєш близького — ти рятуєш серця! Почуй: ти робиш УСЕ найменшими кроками. Борімося — поборемо! Нам з вами ще країну відбудовувати. Я люблю тебе й пишаюся. Пишаюся тим, як ти обороняєш нашу країну. Ким би ти не був: дівчиною, хлопцем, підлітком, дорослим — ти воїн зі зброєю в руках. Переможемо! 

05.03.2022

Коментарі  

Lizarafaelka
0 #3 Lizarafaelka 22.04.2022, 08:22
Цитую Ісаєвич:
Це ЗВЕРНЕННЯ до ВОЇНІВ-УКРАЇНЦІВ дуже би прийшлося для підзарядки душ і сердець усіх, хто бореться на фронтах війни сьогодні. Мотивація, якою володіє майже кожен українець, тільки підсилиться. Молодець!

Дуже важливо чути ці слова. Дякую!
Ісаєвич
+2 #2 Ісаєвич 17.04.2022, 14:54
Це ЗВЕРНЕННЯ до ВОЇНІВ-УКРАЇНЦІ В дуже би прийшлося для підзарядки душ і сердець усіх, хто бореться на фронтах війни сьогодні. Мотивація, якою володіє майже кожен українець, тільки підсилиться. Молодець!
admin-malig
+2 #1 admin-malig 14.04.2022, 10:10
Прагнення до волі і свободи у нашого народу споконвіку. Великою ціною усе це нам дається!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

Коментарі