Маліжанська відеотека

У цьому відеорепортажі розповідається про VII Міжнародний фестиваль обдарованої юні «РЕКІТСЬКЕ СУЗІР'Я - 2010», який відбувся минулого літа у мальовничому куточку України - селищі міського типу Міжгір'я, що на Закарпатті.

Ласкаво запрошуємо переглянути цікавий і насичений різноманітними фестивальними подіями відеорепортаж, підготовлений редакцією програм для дітей та юнацтва Львівською обласною державною телерадіокомпанією.

Тож дивіться і насолоджуйтесь мальовничою природою загадкових Карпатських гір.

Частина 1

Частина 2

Частина 3

Коментарі  

Ангеліна Оборіна
+1 #1 Ангеліна Оборіна 05.02.2022, 06:26
-Як цікаво переглядати сторінки минулих часів, дивитись і згадувати події, які запалювали мене в роботі з обдарованими дітками, порівнювати їх обличчя тоді і сьогодні. Адже вони росли у мене на очах. Тепер дивлюся на 10-й фестиваль і сама себе не впізнаю.Час - злодій для нас. Наші таланти уже вивчилися і працюють, влаштовують своє життя. Так, Україна має таланти! Дивилась цю плівку з захопленням. Навіть вмивалася сльозами, коли випливали зустрічі з Володимиром Коваликом. Дуже жаль, що пішла від нас у вічність така людина, наш президент, наставник і порадник, як наш пан ректор, якого ми , дорослі і діти, дуже любимо і називаємо нашим батьком хрещеним. А чому? Бо всі ми любимо теплоту сердечну до себе, повагу і любов до ближнього. Особливо, це діти відчувають. Василь Федорович майже не змінився.Ще б пак! Мати таку підтримку з боку красуні-дружини і в радості, і в важкі хвилини, то можна гори перевернути. Що він і робить. Все тримається на ньому. Хотілося б, щоб цей вогник дорослих і дітей не гас. Пишіть, присилайте щось цікаве, діліться своїм влаштуванням в житті, не забувайте про ці чудові роки, що провели і проводите з нами.Божого вам благословення на многії літа, мої дорогі друзі і дітки. Звертайтеся і я теж буду рада вам допомогти та поспілкуватися. Як же я вас усіх люблю!!!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

Коментарі