Маліжанська відеотека

wolter wolod

ПАМ'ЯТНИЙ ХРЕСТ
Володимиру КОВАЛИКУ

У селі Рекіти – батьківщині заснування Міжнародної академії літератури і Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я» 4 липня 2018 року, у день приїзду на XV Міжнародний ювілейний фестиваль юних талантів «Рекітське сузір'я», після урочистої зустрічі представницька делегація із багатьох областей України та зарубіжжя взяли участь у відкритті та освяченні Пам'ятного Хреста Володимиру Ковалику Почесному академіку МАЛіЖ, Герою Козацтва України.

mariana griziw

Спогадами про Володимира Ковалика поділилися із учасниками пам'ятної церемонії: Іван Маркович – екс-голова Лісковецької сільської ради, Василь Тарчинець – ректор МАЛіЖ, письменник, заслужений журналіст України, Володимир Голодняк – голова Лісковецької сільської, ради Мар'яна Гриців – онука Володимира Ковалика, Тетяна Балагура – голова Полтавського відділення МАЛіЖ.

© ВідеоМАЛіЖ
Відеозйомка – Роман Костюк
Відеомонтаж – Василь Ткачик
с. Рекіти – смт. Міжгір'я – Львів

ДИВИТИСЯ

Коментарі  

MariaVoytik
+6 #3 MariaVoytik 05.01.2021, 17:15
Вважаю за потрібне, що добре було б видати до 100-річчя від Дня народження книгу спогадів про Ковалика.
MariaVoytik
+6 #2 MariaVoytik 05.01.2021, 17:09
Дякуємо нашому славному Ректорові за святу пам'ять, яка вічно має жити в наших серцях і в серці кожного вихованця, слухача Міжнародної академії літератури і журналістики. Дякуємо Господу Богу, що подарував нам такого Велетня Правди, Духу, Волі та вічної Любові. Ми, дійсно, маємо з кого брати приклад.
Слава Україні! Слава її вірному сину -Володимиру Ковалику!
rektor-malig
+6 #1 rektor-malig 05.01.2021, 12:01
Прошу усіх відвідувачів сайту надавати пропозиції щодо вшанування нашого Президента фестивалю Володимира Ковалика, який не дожив до свого 100-ліття!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

Коментарі