Ласкаво просимо на свято творчості!

vitannia asadov 2021

Любі друзі!

Відділення «Рідний край», що діє при середній школі №11 міста Ширван, Азербайджанської Республіки, від щирого серця вітає учасників XVIII Міжнародного фестивалю «Молоді таланти»!

Цей грандіозний фестиваль збирає талановитих, працьовитих і умілих дітей, що живуть не тільки в одній країні, але і в більшості країн світу.

Проведення такого фестивалю не тільки виявляє талановитих учнів, а й допомагає їм спілкуватися один з одним і отримувати нові знання і навички.

Діти – найдорожчий скарб у світі. Вони наше майбутнє. Майбутнє буде будуватися на плечах дітей.

Шановні школярі, завдяки вашим зусиллям, працьовитості й творчості зберігаються культура і традиції різних народів, за що хочу висловити вам величезну подяку.

Міжнародна Академія літератури і журналістики допомагала і буде сприяти творчому розвитку дітей в будь-якій країні світу. Також висловлюю величезну подяку ректору Академії, нашому улюбленому Василю Федоровичу за це.

Дорогі учасники фестивалю! Бажаю вам довгих років життя, здоров'я і успіхів у творчості.

Щиро;

Сейюб Асадов, завідувач відділенням «Рідний край» Міжнародної
Академії літератури і журналістики (МАЛіЖ) середньої школи №11,
місто Ширван, республіка Азербайджан

ДИВИТИСЯ


Дорогие друзья!

Отделение «Родной край», действующее при средней школе №11 города Ширван, Азербайджанской Республики, сердечно поздравляет участников XVIII Международного фестиваля «Молодые таланты»!

Этот грандиозный фестиваль собирает талантливых, трудолюбивых и умелых детей, живущих не только в одной стране, но и в большинстве стран мира.

Проведение такого фестиваля не только выявляет талантливых учеников, но и помогает им общаться друг с другом и получать новые знания и навыки.

Дети – самое дорогое сокровище в мире. Они наше будущее. Будущее будет строиться на плечах детей.

Уважаемые школьники, благодаря вашим усилиям, трудолюбию и творчеству сохраняются культура и традиции разных народов, за что хочу выразить вам огромную благодарность.

Международная Академия литературы и журналистики помогала и будет способствовать творческому развитию детей в любой стране мира. Также выражаю огромную благодарность ректору Академии, нашему любимому Василь Федоровичу за это.

Дорогие участники фестиваля! Желаю вам долгих лет жизни, здоровья и успехов в творчестве.

Искренне;

Сейюб Асадов, заведующий отделением «Родной край» Международной
Академии литературы и журналистики (МАЛиЖ) средней школы №11,
город Ширван, республика Азербайджан

Коментарі  

seyyub1967
0 #1 seyyub1967 28.06.2021, 13:36
Желаю успехов!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Коментарі