baner
baner
Почуйте нас! Діти світу за мир!

logo fest ua

Наші відеокамери і мікрофони встановлено на XVII Міжнародному фестивалі юних талантів «Рекітське сузір'я». Дивіться і слухайте, пишіть коментарі, поширюйте цю новину серед своїх друзів, рідних і знайомих, приєднуйтеся до громадської і творчої роботи МАЛіЖ, яка надає великі можливості для самовдосконалення і вибору професії юними обдаруваннями.

Один дотик пальця – і ви побачите:

  • Урочисте відкриття XVII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я» (відбулося 16 липня, 10:30).

  • Підведення підсумків головами журі і оголошення результатів фестивальних конкурсів у 12 номінаціях (відбулося 8 серпня, 11:00).

  • Гала-концерт (відбувся 11 серпня, 16:00).

  • Урочисте завершення XVII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я» (відбулося 14 серпня, 16:00).

У центрі Європи – Срібній землі Закарпаття (м. Ужгород) стартує Фестиваль дитячої та юнацької творчості.

Вітаємо! Урочисте відкриття XVII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я – 2020» (вперше проводиться в дистанційному форматі). З вітальним словом до учасників фестивалю звертається ректор МАЛіЖ Василь Тарчинець і урочисто відкриває велике літературно-мистецьке свято. Ведучі фестивалю Людмила Федьо і Антон Метай надають слово поважним гостям Фестивалю і представляють юних учасників та конкурсантів фестивалю. Віват Фестиваль! Віват МАЛіЖ!

Урочисте відкриття XVII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я»

 


На сайті Департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА розташована інформація про наш Фестиваль. Дякуємо!
https://deponms.carpathia.gov.ua/news/vidkrito-xvii-mizhnarodnii-distantsiinii-festival-konkurs-iunih-talantiv-rekitske-suziria-2020

«Закарпаття онлайн» про наш Фестиваль:
https://zakarpattya.net.ua/News/203973-V-Uzhhorodi-dystantsiino-startuie-Festyval-dytiachoi-ta-iunatskoi-tvorchosti-Rekitske-suziria-FOTO-VIDEO

Вітальне слово Василя Тарчинця, ректора Міжнародної академії літератури і журналістики, під час урочистого відкриття XVII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я» та урочиста церемонія відкриття фестивалю дитячої на юнацької творчості у 12 номінаціях.

Відеозаписи Василя Ткачика і Ганни Кінаш. Режисер монтажу і монтаж Василя Ткачика.

Вітальне слово ректора МАЛіЖ Василя Тарчинця під час урочистого відкриття XVII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я»

Відео, яке чекає увесь дитячий та юнацький світ!

Учасники фестивалю МАЛіЖ, їх родини, близькі і друзі, однолітки з нетерпінням очікують підведення підсумків та оголошення результатів творчих, конкурсних змагань у 12 номінаціях Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я». І цей час настав. Ведучі фестивалю Людмила Федьо і Антон Метай запросили до цієї урочистої церемонії поважних і високопрофесійних голів журі літератури, журналістики, мистецтва і науки. Тепер увесь світ довідається про володарів гран-прі, дипломантів, лауреатів іменних премій і переможців Фестивалю МАЛіЖ, про особливі відзнаки ректора МАЛіЖ Василя Федоровича Тарчинця. Ще і ще раз сердечно вітаємо на XVII Міжнародному фестивалі юних талантів «Рекітське сузір'я».

Віват МАЛіЖ! Віват юні таланти світу і України!

До зустрічі у наступному XVIII Міжнародному фестивалі юних талантів «Рекітське сузір'я – 2021».

Підведення підсумків головами журі і оголошення результатів фестивальних конкурсів у 12 номінаціях

 

Повний перелік володарів гран-прі, дипломантів, лауреатів іменних премій і переможців Фестивалю читайте далі.

Гала-концерт об'єднав таланти України і світу

Казковий, мистецький світ дива відкривають ведучі XVII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я» Людмила Федьо і Антон Метай. На імпровізованій фестивальній сцені побачите танці, почуєте пісні, переглянете творчі доробки учасників фестивалю у кількох номінаціях.

Зірки естради подарують вам пісні на слова відомих поетів і музику композиторів.

Все це для вас, наші дорогі і любі глядачі!

Гала-концерт XVII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я»

Голосисті трембіти знову засурмили на XVII Міжнародному фестивалі юних талантів «Рекітське сузір'я». Ось і завершується міжнародне літературно-мистецьке свято дитячої та юнацької творчості, яке об'єднало учасників конкурсних творчих змагань з 17 країн світу та багатьох областей України.

Підведено підсумки, визначено переможців, відбувся Гала-концерт. Фестиваль, за оцінкою керівництва МАЛіЖ, проведено на високому організаційному і творчому рівні. Його організатори збагатилися чималим досвідом, ідеям і планами на майбутнє. Уже слід готуватися до наступного фестивалю, визначати його тематику, обговорювати спільно з керівництвом фестивалю організаційні питання й передбачувати різноманітні ситуації, пов'язані зі складним сьогоденням.

У завершальному слові Василь Тарчинець, ректор МАЛіЖ і генеральний директор Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я» окреслив програму наступних дій, у тому числі і веб-ресурсу МАЛіЖ. Усім нам є над чим працювати і виявляти нові таланти у літературі і мистецтві, науці.

Ми не прощаємося з вами, а лише кажемо:

До зустрічі, наступний XVIII Міжнародний фестиваль юних талантів «Рекітське сузір'я» у Міжгір'ї!
Віват Фестиваль!
Віват МАЛіЖ!

Урочисте завершення XVII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я»