The journal for schoolchildren

На превеликий жаль, за браком коштів у 2012 році надруковано лише два номери маліжанського видання.

 


gazeta daj lapu 2012 2

«ДАЙ ЛАПУ» 2012 №2 (додаток до журналу-газети «СУЗІР'Я»)

ВИКАЧАТИ

Вперше в Україні побачив світ освітньо-екологічний часопис для школярів №2 «Дай лапу» – вийшов у додатку до журналу-газети «Сузір'я». Про відкриття на Міжгірщині реабілітаційного центру бурих ведмедів розповідає у дорожньому нарисі Василь Тарчинець, ректор МАЛіЖ, головний редактор журналу-газети для школярів «Сузір'я». Цій непересічній події Іван Ісаєвич, модератор сайту МАЛіЖ присвятив коломийки для троїстих музик і не тільки…

Із цікавістю прочитаєте також і про рятівну місію клишоногих у різних куточках України, а також коментар на цю тему нашого колеги Національного природного парку «Синевир» Юрія Бабічина.

На завершальній сторінці МАЛіЖ пропонує долучитися до всеукраїнської рятувально-благочинної місії «Не дамо загинути жодній пташині!» З цією метою усі маліжани мають встановити за вікном своїх осель годівнички для пташок. Про любов до пернатих друзів пише у своєму вірші Ангеліна Оборіна, поетеса, проректор і почесний професор МАЛіЖ.

 

gazeta suzirya 2012 3

Журнал-газета «СУЗІР'Я» 2012 №3, спецвипуск у Міжгірському професійному ліцеї

ВИКАЧАТИ

Наступний 3-й випуск журналу-газети для школярів «Сузір'я» розповідає про багатогранну, суспільно-громадську, навчально-наукову і творчу діяльність Міжгірського професійного ліцею.

Читацькому загалу презентує свій новий посібник німецькою мовою його автор – Василь Маринець, директор ліцею, а Олена Боржович, методист ліцею ділиться враженнями від участі у виставці інноваційних проектів.

 

You don`t have enough rights to comment. Sign Up or log in to the site.

CHICAGO
KYIV
BAKU
ALMATY

Comments