Веб-портал дистанційного творчого навчання
1 1 1 1 1 (3 голосів)

Полтава, "Перевесло", Анастасія Струкова

Було мені сумно, я дещо нудьгувала. Усе думала: що б таке зробити. Подивилася на стелю. На жаль, нічого не спало на думку. Як ось мій улюблений ведмедик Мишко, що сидів на підвіконні, якимось потаємним своїм поглядом дав привід погортати альбом. З Мишком маю купу фоток. Тож розгортаю старий фотоальбом, який трохи припав пилом з минулого року.

Кажуть, що головне – спогади, а фотографії можуть затьмарити яскравість моменту. Проте якби не вони, я б навіть не згадала деякі події, усмішки, цікавинки, незабутні кадри. Хочу з вами ними трохи поділитися. Тому одягайте теплий светр, бо зима надворі, заварюйте запашну каву й поринайте в мій щирий та затишний твір.

Перше фото. Маленька Настуся років чотирьох. Усмішка до вух у щасливого дитяти з ведмедиком у руках, яке ледь не засне, проте намагається гідно витримати свій день народження до кінця.

Ось інше фото, де я вже майже доросла. Мені цілих вісім рочків, гордовито стою в рожевому капелюсі, фіолетовій сукні, на маминих каблуках та з сумкою, яку подарував братик. А макіяж який! Варенням губи й щічки обмазала. Уся така модна та стильна. Мій Мишко поряд, дивиться закоханими очима й не уявляє, як його Настуся так швидко виросла. Та вже на наступному фото сам із варенням на губах сидить у моїй сумці.

Третє фото: мені майже 11, святкую Новий рік. Стою біля ялинки та тримаю ролики, які так давно хотіла отримати в подарунок. На наступному фото я вже на них. Зовсім не хочу той день згадувати: боляче впала…

На сьогодні останнє фото: напередодні дня народження брата намагаюся сховати подарунок йому ж. Хоча це й не дуже вдала світлина, та все-таки не передати словами ті емоції та страх, що не встигну сховати подарунок під подушку й брат не матиме сюрпризу. Дивлюся на це фото й ніяковію, бо кумедно виглядаю. Та приємного більше, тому що згадуються щире здивування й радість брата. Якось так… Спогади…

Знайдіть сімейний фотоальбом, згадайте щось незабутнє й хвилююче.

Коментарі  

markrk21
+2 #2 markrk21 09.05.2021, 07:22
Цікаво і корисно!
Ісаєвич
+2 #1 Ісаєвич 04.05.2021, 15:07
Спробував слідувати порадам авторки, та ВЕСНА сховала усе зимове вбрання у "зимовий відстійник-шафу . Тому слухаю під ку-ку зозулі, щебіт інших пташок "ві-чі-чі-рєчі- річі-чу-чу-ні.. ." та запахи весни. А хочеться(згадал ося прислів'я про ложку), бо дуже цікаво. Адже йдеться про події уже дорослої(вісім рочків) панянки. А чим далі - тим цікавіше.
Ось як слід з користю проводити інколи свій вільний час.
Дуже гарно вийшло, ДЯКУЮ!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

Коментарі

Новеньке у блогах

Болотяний

Тарас Лехман
25 березня 2024

 

Як тільки відшуміли перші весняні грози, оживає господар боліт – Болотяний (Болотяник). З...

Прокинувся Водяник

Тарас Лехман
24 березня 2024

 

2 квітня – свято Микити.

У давнину наші предки вважали, що саме цього дня після тривалого...

Квітень квітне квітами…

Тарас Лехман
23 березня 2024

 

- У квітні багато квітів – на квітне літо.

- Квітень квітне квітами, а травень красується...

Посієш вчасно…

Тарас Лехман
19 березня 2024

 

Що, де, і коли сіяти, садити весною?.. Що краще садити і сіяти кожної окремої весни, а що...

Гатити греблю

Тарас Лехман
19 березня 2024

 

Усім добре відома приказка: «Весна днем красна». Але, застерігаючи, можна додати: «Зате...